Adela Popescu

Adela Elena Popescu (n. 8 octombrie 1986, Drăgăşani, România) este o actriţă şi cântăreaţă româncă. A ajuns în atenţia publicului larg prin intermediul telenovelei „Numai Iubirea”, la scurt timp după aceea devenind protagonista telenovelei „´Lacrimi de iubire”. În timp ce filma la această producţie, Adela a înregistrat şi primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influenţe dance şi latino. În anul 2006 Adela este protagonista unei noi producţii Acasă, telenovela „Iubire ca-n filme”.

Filmografie

* 2002-2003- În familie
* 2004-2005- Numai iubirea-Alina Damaschin, co-protagonista
* 2005-2006- Lacrimi de iubire-Alexandra Mateescu, protagonista
* 2006- Lacrimi de iubire, film-Alexandra Mateescu, protagonista
* 2006- Prea târziu, telefilm-Nora, protagonista
* 2006-2007- Iubire ca în filme-Ioana Ionescu, protagonista
* 2007-2008- Razboiul sexelor-Patricia, rol negativ
* 2008 - Weekend cu mama, film-Cristina, protagonista
* 2008-2009- Îngeraşii-Lia Damian, protagonista
* 2009-2010- Aniela-Aniela Elefterios, protagonista
* 2010-2011- Iubire şi Onoare-Carmen Ionescu, antagonista
* 2011-2012- Pariu cu viaţa-Raluca, co-protagonista
Discografie

* 2005 – Lacrimi de iubire
* 2006 – Iubire ca în filme
* 2008 – Răspunsul meu

Alte Imagini: 
Rating: 
0
No votes yet