Andi Vasluianu

Andi Vasluianu (n. 23 iunie 1974, la Bucureşti) este un actor român. Este absolvent al UNATC, în 1999.

Filmografie

* Călătoria lui Gruber (2009)
* Cealaltă Irina (2009)
* Europolis (2009)
* Întâlniri încrucişate (2009)
* Portretul luptătorului la tinereţe (2009)
* The Happiest Girl in the World / Cea mai fericită fată din lume (2009)
* Weekend cu mama (2009)
* Contra timp (2008)
* Petrecere fără punct (2008)
* Schimb valutar (2008)
* Serviciul omoruri (2008)
* WebCamGame (2008)
* California Dreamin' (nesfarsit) (2007)
* Tinereţe fără tinereţe (2007)
* Offset (2006)
* Hârtia va fi albastră (2006)
* Marilena de la P7 (2006)
* Duşmanul din casă (2006)
* Inocenţa furată (2006)
* Eu şi cu mine (2006)
* Vineri în jur de 11 (2006)
* Peştera (2005)
* Băieţi buni (Serial TV) (2005)
* Un pod plin cu jucării stricate (2005)
* Un caz de dispariţie (2005)
* Întâlnire scurtă (2005)
* Milionari de weekend (2004)
* Trafic (2004)
* Estul salbatic (2004)
* This is a makebelieve (2004)
* Sex Traffic (2004)
* Tancul (2003)
* Dacă aveţi un minut... foarte bine (2003)
* Ideile bune vin de sus (2003)
* Forme aberante (2003)
* Zbor deasupra unui cuib de curci (2003)
* Furia (2002)
* Munceşte acum! (2002)
* 17 minute întârziere (2002)
* Bucureşti-Wien ora 8:15 (2000)
* La amiază (1997)

Rating: 
0
No votes yet