Anemona Niculescu

Biografie

Născută în vara anului 1979 la malul mării, la Constanţa, Anemona a urmat cursurile şcolii de artă unde a studiat, între 1990 şi 1992, flaut şi pian. În 1993 a inceput să studieze canto la clasa profesoarei Gabriela Popescu din cadrul Şcolii populare de artă din Constanţa. După ce, concomitent cu studiile de muzică, a parcurs şi absolvit liceul, Anemona a venit la Bucureşti pentru a studia actoria. S-a înscris la facultatea Hyperion unde i-a avut ca profesori pe Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu....
mai mult

Născută în vara anului 1979 la malul mării, la Constanţa, Anemona a urmat cursurile şcolii de artă unde a studiat, între 1990 şi 1992, flaut şi pian. În 1993 a inceput să studieze canto la clasa profesoarei Gabriela Popescu din cadrul Şcolii populare de artă din Constanţa. După ce, concomitent cu studiile de muzică, a parcurs şi absolvit liceul, Anemona a venit la Bucureşti pentru a studia actoria. S-a înscris la facultatea Hyperion unde i-a avut ca profesori pe Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu. După absolvirea facultăţii, în 2001, tânăra actriţă a urmat studii de master la U.N.A.T.C., finalizându-le cu lucrarea de dizertaţie "Imaginaţia, factor esenţial în arta actorului".

Este pasionată de literatură, echitaţie, computere, paraşutism sportiv, scufundări, călătorii, sculptură, pictură, muzică.

Filme cu Anemona Niculescu

* Pacala se intoarce (2006) - Pacala
* Secretul Mariei (2005) - Lorena / Maria
* Detectiv fara voie (2001) - (ep. Misterul din fotografie)

Alte Imagini: 
Rating: 
0
No votes yet