Aurel Cioranu

Aurel Cioranu (n. 17 octombrie 1929, Bucureşti) este un actor român de teatru şi film.

A absolvit în anul 1954 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

Filmografie

* La "Moara cu noroc" (1955) - Lae
* Şi Ilie face sport (1955)
* Erupţia (1957)
* D-ale carnavalului (1958)
* Doi vecini (1958)
* Aproape de soare (1960)
* Explozia (1973)
* Păcală (1974)
* Elixirul tinereţii (1975)
* Eu, tu şi Ovidiu (1977)
* O scrisoare pierdută (1977) - teatru TV - Cetăţeanul turmentat
* De ce trag clopotele, Mitică? (1981)
* Învingătorul (1981)
* Rămân cu tine (1982)
* Enigmele se explică în zori (1987)
* Omul din Buzău (1988) - teatru TV

Rating: 
0
No votes yet