Constantin Diplan

Constantin Diplan (n. 10 mai 1937, Bucureşti) este un actor român. Studii la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti (promoţia 1962). Activitate teatrală la Teatrul Naţional din Bucureşti. După revoluţia din 1989 emigrează în străinatate.

Filmografie

* Oglinda(1993)
* Călătorie de neuitat (1994)
* Telefonul (1991)
* Şobolanii roşii (1990)
* Cu toată dragostea (1990)
* Harababura (1990)
* Momentul adevărului (1989)
* Duminică în familie (1987)
* Cuibul de viespi (1987)
* Secretul lui Nemesis (1986)
* O clipă de ragaz (1986)
* Vară sentimentală (1985)
* Racolarea (1985)
* Călătorie de neuitat (1998)
* Declaraţie de dragoste (1985)
* Clipa de răgaz (1985)
* Eroii nu au vîrstă (1984)
* Amurgul fîntînilor (1984)
* Fata din strada Florilor (1984)
* Raliul (1984)
* Zbor periculos (1984)
* Amurgul fîntînilor (1983)
* Miezul fierbinte al pîinii (1983)
* Un petic de cer (1983)
* Buletin de Bucureşti (1982)
* Rămîn cu tine (1982)
* De ce trag clopotele, Mitică? (1982)
* Prea tineri pentru riduri (1982)
* Destine romantice (1981)
* Detaşamentul Concordia (1980)
* Comoara din deal (1980)
* Reţeaua "S" (1980)
* La răscrucea marilor furtuni (1980)
* Dragostea mea călătoare (1980)
* Inspectorul broaştelor (1979)
* Avaria (1978)
* Un om în loden (1978)
* Muntele alb (1978)
* E atît de aproape fericirea (1977)
* Iarna bobocilor (1977)
* Pintea (1976)
* Gloria nu cîntă (1976)
* Instanţa amînă pronunţarea (1976)
* Bunicul şi doi delicvenţi minori (1976)
* Zile fierbinţi (1975)
* Piraţii din Pacific (1975)
* Cursa (1975)
* Doi ani în vacanţă (1974)
* Păcală (1974)
* Originea şi evoluţia vehiculelor (1973)
* Stejar, extremă urgenţă (1973)
* Ultima noapte a copilăriei (1966)

Teatru

* Actorul din Hamlet
* Agachi Flutur
* Cafeneaua anului 1900
* Mărgeluş
* Comoara din deal
* Cu toată dragostea
* Inspectorul broaştelor
* Muşcata din fereastră
* Neguţătorul din Veneţia
* Sherlock Holmes şi cei şase napoleoni
* Toboganul
* Seducătorul
* Un cuib de nobili
* Cartea lui Ioviţa

Rating: 
0
No votes yet