Cristian Iacob

Cristian Iacob (n. 18 octombrie 1968, Galaţi) este un actor român de teatru şi film.

Filmografie

* Priveşte înainte cu mânie (1993)
* Pepe & Fifi (1994) - Pepe
* Stare de fapt (1996)
* Eu sunt Adam (1996)
* Omul zilei (1997)
* Elita (2001) - Grecco
* Entre chiens et loups (2002) - Matov
* Dunărea (2003) - Rom
* Băieţi buni (1 episod, 2005) - serial TV - Rotula
* Le domaine perdu (2005)
* 15 (2005) - Marinică
* Martor fără voie (serial TV, 1 episod, 2006)
* Trezeşte-te (2006) - Cristian
* Tinerete fără tinereţe (2007) - Internul Oprişor
* Nod (2007)
* Cu un pas înainte (39 episoade, 2007-2008) - Cristian Romanescu
* Supravieţuitorul (2008) - şofer de taxi
* O secunda de viata - One Second of Life (2009) .... Daniel
* Poker (2010) .... Ambulance driver

Teatrografie

* 1993 -Manolică, Pictorul- Migrena de Hanibal Stănciulescu, regia Radu Băieşu
* 1993 -Konstantin Gavrilovici Treplev- Pescăruşul de A.P.Cehov, regia Cătălina Buzoianu
* 1994 -Peer Gynt tânăr, Topitorul de nasturi- Peer Gynt de Henrik Ibsen, regia Ştefan Iordănescu
* 1994 -Sancho Panza- Don Quijote de Mihail Bulgakov, regia Laurian Oniga
* 1996 -Orlando- Cum vă place de William Shakespeare, regia Nona Ciobanu
* 1997 -Tony Lumpkin- Noaptea încurcăturilor de Oliver Goldsmith, regia Petru Vutcărău
* 1998 -Orbul- Bine, mamă, da' ăştia povestesc în actu' doi ce se-ntâmplă în actu 'întâi de Matei Vişniec,regia Nona Ciobanu
* 1999 -Dionisio- Trei jobene de Miguel Mihura, regia Răzvan Săvescu
* 1999 -Studentul Arkenholz- Sonata fantomelor de August Strindberg, regia Cătălina Buzoianu
* 1999 -Horace- Şcoala femeilor de Moliere, regia Alexandru Dabija
* 2000 -Lorenzo- Neguţătorul din Veneţia de William Shakespeare, regia Tudor Chirilă
* 2001 -Waine- Popcorn de Ben Elton, regia Răzvan Săvescu
* 2002 -Baal- Baal de Bertolt Brecht, regia Dragoş Galgoţiu
* 2004 -89.89 fierbinte după '89, scenariu şi regia Ana Mărgineanu*
* 2007 - Gavrilă - Colonia îngerilor de Ştefan Caraman, regia Nona Ciobanu
* 2008 - El - Piele şi cer de Dimitré Dinev, regia Dan Stoica

Rating: 
0
No votes yet