Dan Bittman

Dan Bittman (n. 29 martie 1962, Bucureşti) este un cântăreţ, compozitor şi actor român, liderul trupei Holograf din 1985.

În 1994 a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21.

În anii 2001-2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1 Din noiembrie 2004 este gazda emisiunii Dănutz S.R.L., difuzată de TVR 1.

În 2010 a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanţe al României,[1] dar la scurt timp după aceea a demisionat din această funcţie.

Discografie

* 1987 - Holograf - Holograf 2
* 1988 - Holograf - Holograf 3
* 1989 - Holograf - Holograf 4
* 1991 - Holograf - Banii vorbesc
* 1993 - Holograf - World Full of Lies
* 1995 - Holograf - Stai în poala mea
* 1996 - Holograf - 69% Unplugged
* 1998 - Holograf - Supersonic
* 1999 - Holograf - Undeva departe
* 2000 - Holograf - Holografica
* 2002 - Holograf - Dimineaţă în altă viaţă
* 2003 - Holograf - Pur şi simplu
* 2006 - Holograf - Taina
* 2007 - Roşu şi Negru - Tribut lui Liviu Tudan
* 2009 - Holograf - Primăvara începe cu tine

Filmografie

* Proprietarii de stele (2001)
* Lori, Dan şi Tanti Mili (2002)
* Orient Express (2004)
* Supravieţuitorul (2008)

Rating: 
0
No votes yet