Daniela Nane

Daniela Nane

Daniela Nane (n. 29 noiembrie 1971, Iaşi), este o actriţă de origine română, câştigătoarea ediţiei din 1991[1] a concursului Miss România.

Filmografie

* Dragoste pierdută (2008)
* Dincolo de America (2008)
* 17 - O poveste despre destin (Serial TV, 2008)
* Happy End (2006) - Mama Danei
* La urgenţă (Serial TV, 2006)
* 15 (2005) - Nina
* Printesa vampirilor (Blood Rayne - 2005) - Mama lui Rayne
* Orient Express (2004) - Carmen Ionescu
* Aripile întunericului (Wings of Darkness - 2004) - Fata
* O secundă de ură (2004) - Ana
* Căsătorie imposibilă (Serial TV - 2004)
* Epicentru (Epicenter - 2000)
* Dublu extaz (1998)
* Eu sunt Adam (My Name Is Adam - 1996) - Oana

Alte Imagini: 
Rating: 
0
No votes yet