Florin Călinescu

Florin Călinescu (n. 29 aprilie 1956, Timişoara) este un actor român, director al Teatrului Mic şi realizator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit cu Anmary Călinescu (28 februarie 1958 - 28 februarie 2005) până la moartea acesteia.

Filmografie

* Lumini şi umbre: Partea I (1981)
* Lumini şi umbre: Partea II (1982)
* Întunericul alb (1982)
* Clipa de răgaz (1986)
* Enigmele se explică în zori (1987)
* Balanţa (1992) - Securist
* Asfalt Tango (1993) - Bişniţarul
* O vară de neuitat (1994)
* Nostradamus (1994)
* È pericoloso sporgersi (1994)
* Prea târziu (1996)
* Filantropica (2001)
* Maria (2003)
* Băieţi buni (2005) - serial TV
* Poveste de cartier (2009)

Rating: 
0
No votes yet