Gabriel Spahiu

Gabriel Spahiu (n. 21 martie 1968, Bucureşti) este un actor român.

Filmografie

1. So I Say / (2011)
2. Bună! Ce faci? (2010) - Iorgu
3. Bunraku (2010) - Boris Patz
4. Oxigen / Oxygen (2010)
5. Ursul (2010)
6. Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa! (2009) - vecinul
7. Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste în timpul liber (2009) - vecinul
8. Cealaltă Irina (2009)
9. Francesca (2009) - şofer autobuz #2
10. Întâlniri încrucişate (2009) - Receptioner
11. Luger of the Black Sun (2009) - Tibor
12. Medalia de onoare (2009)
13. Adam Resurrected (2008)
14. Restul e tăcere (2008)
15. Cover boy: L'ultima rivoluzione (2007)
16. California Dreamin' (Nesfarsit) (2007)
17. "Om sărac, om bogat" (2006)
18. Hârtia va fi albastră (2006)
19. Shadow Man (2006)
20. Marilena de la P7 (2006)
21. Sweeney Todd (2006)
22. Lampa cu căciulă (2006)
23. Luger of the Black Sun (2006)
24. Moartea domnului Lăzărescu (2005)
25. Straight Into Darkness (2005)
26. House of 9 (2005)
27. Project W (2005)
28. Tertium non datur (2005)
29. Raport despre starea naţiunii (2004)
30. Examen (2003/I) .
31. Haute tension (2003)
32. Tancul (2003)
33. Callas Forever (2002)
34. Une mort pour une vie (2002)
35. Occident (2002)
36. Amen (2002)
37. Vacuums (2002)
38. În fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura (2001)
39. Train Quest (2001)
40. Search for the Jewel of Polaris: Mysterious Museum (1999)
41. Diplomatic Siege (1999)
42. Aliens in the Wild, Wild West (1999)
43. Phantom Town (1999)
44. Terminus paradis (1998)

Rating: 
0
No votes yet