George Demetru

George Demetru (numele său real fiind cel de Dumitru Georgescu) (n. 9 decembrie 1905, Bucureşti; d. 27 februarie 1984) a fost un actor român de teatru şi film.

Filmografie

* O noapte furtunoasă (1943) - Chiriac
* Visul unei nopţi de iarnă (1946)
* Desfăşurarea (1954)
* Directorul nostru (1955)
* Fetiţa mincinoasă (1956)
* Râpa dracului (1957)
* Pasărea furtunii (1957)
* A fost prietenul meu (1961)
* Vacanţa la mare (1962)
* Paşi spre lună (1963)
* Străinul (1964)
* De-aş fi… Harap Alb (1965)
* Frumoasele vacanţe (1968)
* Die Lederstrumpferzahlungen (1969) - Ismael Bush
* Pentru că se iubesc (1972)

Rating: 
0
No votes yet