Gheorghe Cozorici

Gheorghe Cozorici (n. 16 iulie 1933, Suceava - d. 18 decembrie 1993) a fost un popular actor român de teatru şi film.

Filmografie

* Moartea unui artist (1989)
* Trenul de aur (1987)
* Ziua Z (1985)
* Ciuleandra (1985)
* Din prea multa dragoste (1985)
* Furtună în Pacific (1985)
* Vara sentimentala (1985)
* Un petic de cer (1984)
* Zbor periculos (1984)
* Vreau să ştiu de ce am aripi (1984)
* Imposibila iubire (1983)
* Dragostea şi revoluţia (1983)
* Comoara (1982)
* Un echipaj pentru Singapore (1981)
* Omul si umbra (1981)
* Capcana mercenarilor (1980)
* Vânătoarea de vulpi (1980)
* Ancheta (1980)
* Detaşamentul Concordia (1980)
* Stele de iarnă (1980)
* Clipa (1979)
* Aurel Vlaicu (1977)
* Râul care urca muntele (1977)
* Urgia (1977)
* Ultimele zile ale verii (1976)
* Instanţa amână pronunţarea (1976)
* Patima (1975)
* Ştefan cel Mare - Vaslui 1475 (1974)
* Fraţii Jderi (1973)
* Ciprian Porumbescu (1972)
* Prea mic pentru un război atât de mare (1969)
* Gioconda fără surâs (1967)
* Procesul alb (1965)
* Pădurea spânzuraţilor (1964)
* Partea ta de vină (1963)
* Mândrie (1956)

Rating: 
0
No votes yet