Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu (n. 31 august 1961, Agnita) este un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues, reggae. A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific.

Discografie

* Ar putea fi (1992)
* Mixed Grill (1993)
* Maşina cu jazzolină (1994)
* Casetă pentru minte, inimă şi gură (1996)
* Gânduri nevinovate (1997)
* Lasă (muzică de casă) (2000)
* Stângul de a visa (2002)
* Prinde o stea (2003)
* Jocul de-a joaca (2004)
* La jumătatea vieţii (2007)

Alte proiecte

* Dublaj de voce în filmul Cartea Junglei, în rolul Regelui Louie; în original, vocea îi aparţine lui Louis Prima (2008)

Rating: 
0
No votes yet