Nucu Păunescu

Nucu Păunescu (n. 14 octombrie 1912 — d. 2 octombrie 1980) a fost un actor român de teatru şi film.

Filmografie

* În sat la noi (1951)
* Mitrea Cocor (1952)
* Nepoţii gornistului (1953)
* Răsare soarele (1954)
* Desfăşurarea (1954)
* Nufărul roşu (1955)
* Poveste ca-n basme (1959)
* Valurile Dunării (1959)
* Porto Franco (1961)
* Tudor (1963)
* Un surâs în plină vară (1963)
* Şapte băieţi şi o ştrengăriţă (1967)
* Balul de sâmbătă seara (1968)
* Haiducii lui Şaptecai (1970)
* Zestrea domnitei Ralu (1971)
* Saptamana nebunilor (1972)
* Bariera (1972)
* La Revolte des haidouks(serial Tv) (1972)
* Asta seara dansam in familie (1972)
* Pistruiatul (1973)
* Portile albastre ale orasului (1974)
* Trei scrisori secrete (1974)
* Pacala (1974)
* Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (1975)
* Roscovanul (1976)
* Trei zile si trei nopti (1976)
* Toate panzele sus (1977)
* Trepte spre cer (1977)
* Razboiul Independentei (1977)
* Eu,tu si Ovidiu (1977)
* Actiunea Autobuzul (1978)
* Ultima noapte de dragoste (1979)
* Drumul oaselor (1980)w

Rating: 
0
No votes yet