Rodica Popescu Bitănescu

Rodica Popescu Bitănescu (n. 5 august 1938, Răsuceni, judeţul Giurgiu) este o actriţă română de teatru, care a jucat în numeroase comedii la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Filmografie

* Ministerul comediei (1999)
* Cu materialul clientului (1997)
* Harababura (1990)
* Coana Chiriţa (1986)
* Aripi de zăpadă (1985)
* Căsătorie cu repetiţie (1985)
* Secretul lui Nemesis (1985)
* Colierul de turcoaze (1985)
* Sosesc păsările călătoare (1984)
* Femeia din Ursa Mare (1982)
* Am o idee (1981)
* Dumbrava minunată (1980)
* Premiul întîi (1979)
* Iarba verde de acasă (1978)
* Ciocolată cu alune (1978)
* Eu, tu şi Ovidiu (1977)
* Avocatul (1976) (TV)
* Patima (1975)
* Tăticul (1974) (TV)
* Originea şi evolutia vehiculelor (1973)

Rating: 
0
No votes yet