Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani (n. 25 august 1936, Piteşti) este un actor român de etnie greacă.

Filmografie

* Nimeni nu-i perfect [Serial Tv] (2008) - Domnul Predescu
* Daria, iubirea mea! [Serial Tv] (2006-2007)
* Păcală se întoarce (2006) - Păcală (tatăl)
* Bani de dus, bani de-ntors (2005)
* Lacrimi de iubire (Serial TV) (2005) - Nea Tache
* Numai iubirea (Serial TV) (2004) - Manole Tudose
* Neînvinsă-i dragostea (1993) - Căpitan Ştefan Topârceanu
* Liceenii (1987) - Domnul Marinescu
* Secretul lui Bachus (1984) - Grig Stevie
* Fram (Serial TV) (1983)
* Rămân cu tine (1982) - Manole
* Şantaj (1981)
* Alo, aterizează străbunica! (1981)
* Am fost şaisprezece (1980) - Caporalul Vasile Dobriţă
* Clipa (1979)
* Nea Mărin miliardar (1978) - Gogu a lu' Pupază
* Expresul de Buftea (1978)
* Eu, tu şi Ovidiu (1977)
* Iarna bobocilor (1977) - Pompei
* Roşcovanul (1976) - Lampa
* Toamna Bobocilor (1975) - Pompei
* Toate pânzele sus (1976) - Ieremia
* Ştefan cel Mare - Vaslui 1475 (1974) - Comisul Ionuţ Jder
* Ultimul cartuş (1974) - Ilie Oarca
* Păcală (1974) - Păcală
* Astă seară dansăm în familie (1972)
* Ciprian Porumbescu (1972)
* B.D. La Munte si La Mare (1971) - Plutonierul Capşună
* B.D. în alertă (1971) - Plutonierul Căpşună
* Brigada Diverse intră în acţiune (1970) - Plutonierul Căpşună
* Balul de sâmbătă seara (1967) - Papă
* Gaudeamus igitur (1965)
* Dragoste la zero grade (1964)
* Un surâs în plină vară (1963) - Fanitza

Rating: 
0
No votes yet