Vasile Muraru

Vasile Muraru (n. 14 noiembrie 1956[1]) este un actor român de comedie. Formează un cuplu comic alături de Nae Lăzărescu.

Studii

A absolvit Facultatea de Teatru la clasa profesorului Dem Rădulescu.

Filmografie

* Mireasa din tren (1980)
* Melodii la Costineşti (1983) – George „Gogu” Moţ
* Viraj periculos (1983) - Tila
* Fapt divers (1984)
* Noi, cei din linia întâi (1985) - Fruntaşul Petcu
* Căsătorie cu repetiţie (1985)
* Padurea de fagi (1986)
* Cuibul de viespi (1987) - Ionică
* Liceenii în alertă (1993)
* Şi totul era nimic... (2006)
* Maşini (2006) - Clink (voce, versiunea română)
* Icons of Power: Napoleon's Final Battle (2006)
* La bloc (2007) - Felix
* Dublaj de voce, (2008)- Roquefort (voce, versiunea română)
* Cea mai fericită fată din lume (2009) - Domnul Frăţilă

Rating: 
0
No votes yet