Virgil Ogăşanu

Virgil Ogăşanu (n. 17 iunie 1940, Turnu Severin) este un actor român de teatru şi film.

Filmografie

1. Cu un pas înainte (2007)
2. Păcală se întoarce (2006)
3. Ministerul comediei (1999)
4. Dueliştii (1983)
5. Al treilea salt mortal (1980)
6. Cîntec pentru fiul meu (1980)
7. Vodevilul (1980)
8. Iarna bobocilor (1977)
9. Tufă de Veneţia (1977)
10. Tăticul (1974) (TV)
11. Dragostea începe vineri (1972)
12. Săgeata căpitanului Ion (1972)
13. Facerea lumii (1971)
14. Secţia corecţională (1970)
15. Răutăciosul adolescent (1968)
16. Apoi s-a născut legenda (1968)
17. Doi băieţi ca pâinea caldă (1962)

Rating: 
0
No votes yet